top of page

PALVELUT

TEMPUR®-TUOTTEET

Nukkumisergonomian sanotaan olevan tärkeämpää kuin työergonomian. Patjan ja tyynyn on tuettava vartalo luonnolliseen asentoon sekä päästettävä keho palautumaan, ja samalla lihaksisto pääsee rentoutumaan. Hyvä nukkumisergonomia mahdollistaa levollisen unen sekä ennaltaehkäisee tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Nukkumisergonomian parantamiseen voidaan vaikuttaa mm. patja- ja tyynyvalinnoilla.

 

Tempur-tuotteet ovat investointi laadukkaaseen elämään niin unessa kuin valveilla. Autamme sinua uniergonomiassa ja Tempur-tuotteiden valinnassa!

 

OTA YHTEYTTÄ meihin, niin selvitetään yhdessä,

mitkä vaihtoehdot ovat juuri sinulle parhaita!

Terveys

Patjat

TEMPUR®-materiaali on täysin ainutlaatuista. Miljardit erityisherkät solut mukautuvat kehosi muodon, lämmön ja painon mukaan välittömästi. Materiaali myös vähentää yöllistä levotonta liikehdintää ja kääntyilyä. TEMPUR®-patjoilla on Suomessa 15 vuoden Pro Rata -takuu, sekä LGA- ja TUV-laatusertifikaatit korkeasta laatustandardista liittyen terveyteen, turvallisuuteen, ympäristöystävällisyyteen ja tekniseen osaamiseen.

Sijauspatjat

Sijauspatja vaikuttaa kehon asentoon ja mukavuuteen sekä parantaa hygieniaa. TEMPUR-sijauspatjan avulla voit huomata miten laadukas uni vaikuttaa hyvinvointiisi. Kahdeksan senttimetrin paksuinen TEMPUR-sijauspatja uudistaa minkä tahansa sängyn aidoksi TEMPUR-sängyksi. Viiden senttimetrin paksuinen TEMPUR-sijauspatja sopii puolestaan erinomaisesti paksujen TEMPUR-patjojen kanssa käytettäväksi.

Sängyt

Sänky on yksi kodin tärkeimmistä hankinnoista laadukkaan ja levollisen unen kannalta. Paras sänky on kuitenkin jokaiselle erilainen, ja siksi asiantuntijat auttavat sinua löytämään parhaan sänkyratkaisun. Valikoimassa on erikokoisia ja erityylisiä sänkymallistoja. Tempur-sängyissä on aito Tempur-patja tai-sijauspatja.

Tyynyt

Tyynyn valinnassa on tärkeää löytää yksilöllisesti parhaiten sopiva koko, tunne ja tuki. TEMPUR-tyynyjen valikoimasta löydät erilaisia vaihtoehtoja, kuten ergonomiset tyynyt ja perinteisesti muotoillut tyynyt.

 

Yksilöllisesti valittu tyyny antaa parhaan tuen niskalle ja päälle. Tempur-tyynyt on valmistettu laadukkaasta TEMPUR-materiaalista, joka muotoutuu pään ja niskan muotojen sekä kehonlämmön yhteisvaikutuksesta. Se palautuu käytön jälkeen muotoonsa ja säilyttää tukiominaisuutensa vuosiksi eteenpäin. Ergonomisten tyynyjen muotoilulle tyypilliset korkeuserot tukevat niskaa ja päätä varmistaen parhaan mahdollisen ergonomisen tuen nukkuessa.

 

Hyvä tyyny onkin sijoitus vuosiksi eteenpäin!

Vuodevaatteet

Tempur-vuodevaatevalikoimasta löytyy mm. tyynyliinat, pussilakanat, joustolakanat, peitot, suojalakanat ja tyynysuojat.

Matkustus- ja työergonomian pientuotteet

TEMPUR:lla on laaja valikoima yksilöllisesti muotoutuvia ja painetta lievittäviä ergonomiatuotteita. TEMPUR-matkatuotteet tarjoavat mukavuutta matkustamiseen ja parantavat unenlaatua sekä matkustusmukavuuttasi.  Valikoimasta löytyy mm. niska- ja tukityynyt, tossut ja matkasetit.

Tutustu tarkemmin TEMPUR®-tuotteisiin ja kampanjoihin:

Hotel Room with Pillows
bottom of page