top of page

PALVELUT

HEMMOTTELUHOIDOT

Aromahieronnat

Kevyt klassinen hieronta aromaattisella tuoksuöljyllä. Valittavana useita eri tuoksuja.

Yrttinyyttihieronta

Ihana, stressiä poistava ja todella lihasjumeja avaava yrttinyyttihieronta tehdään lämmitetyillä yrttinyyteillä painellen sekä klassista hierontaa, urheiluhierontaa tai Thaihierontaa käyttäen. Hieronnassa käsitellään koko keho. Perinteisillä thaiyrteillä on todettu olevan monia hyvää tekeviä ominaisuuksia mm. puhdistaa ihoa, vahvistaa vastustuskykyä, virkistää, lievittää kutinaa ja kipua, rentouttaa, poistaa stressiä, lievittää reumasärkyä, edistää aineenvaihduntaa, nuorentaa ihoa ja nopeuttaa ruoansulatusta.

Hemmotteleva kasvohieronta

Sisältää kasvojen huolellisen puhdistuksen, hoitavan ja kosteuttavan kasvonaamion, kasvojen hieronnan käsin sekä gua sha -välineillä. Hemmotteluhetki viimeistellään vaihtolämpöhoidolla ja silmänympärysvoiteella sekä päivävoiteella.

Intialainen päähieronta

Lievittää stressiä, rentouttaa ja rauhoittaa oloa sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Hieronta toteutetaan istuvassa asennossa pään ja ylävartalon alueelle.

Kuumakivihieronnat

Rentouttava ja aineenvaihduntaa tehostava sekä stressiä poistava hieronta lämpimillä basalttikivillä koko keholle. Vaihtoehtoina 30 min, 60 min, 90 min tai 110 min, sekä thaimaalainen kuumakivihieronta.

Ruusuterapiahieronta

Kokonaisvaltainen, rentouttava ja naisten hormonaalista toimintaa tasapainottava hieronta ruusua ja ruusutuotteita hyödyntäen. Loistava hemmotteluhoito!

Suklaahieronta

Hemmotteleva ja rentouttava koko kehon käsittely ihoa hoitavalla ja luonnonmukaisella suklaaöljyllä, lämpöä hyödyntäen ja rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Tämä on oikea luksushoito ja hemmottelukokemus!

SUOSITTU

Katso kaikki palvelut ja hinnat:

Terveys

Pehmeä-Paratiisi-hi-res-13.jpg
bottom of page