top of page

PALVELUT

JOOGAT

Jooga on kokonaisvaltainen menetelmä, joka vaikuttaa fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Joogaharjoitus yhdistää fyysisen liikkeen, hengityksen ja mielen keskittymisen. Asanat venyttävät lempeästi koko kehoa.

 

Joogamme ovat varattavia yksityistunteja yhdelle tai isommallekin porukalle.

Yin jooga

Yin jooga on rentouttava, rauhallinen ja palauttava kehon- ja mielenhuoltohetki. Joogahetken jälkeen ihana Koshi-rentoutus. Pääset tutustumaan joogaan rauhassa ja matalalla kynnyksellä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, ei ennakkovaatimuksia kunnon tai taitotason suhteen. Välineet löytyvät paikan päältä.

Parijooga

Parijoogassa liikutaan lempeästi yhdessä oman parin kanssa. Omalla kehollaan parisi avustaa, ohjaa, syventää tai haastaa liikettäsi. Kosketus lisää hyvinvointia ja vähentää stressiä, ärtyneisyyttä ja levottomuutta, parantaa unen laatua, keskittymiskykyä sekä rauhoittaa. Yhdessä parin kanssa tehtävät joogaliikkeet kehittävät kehonhallintaa ja tasapainoa sekä lisäävät liikkuvuutta kehoa vahvistaen.

Viinijooga

Joogan rentouttava vaikutus yhdistettynä hyvään viiniin takaa hauskan ja mieleenpainuvan rentoutumishetken. Viinijoogahetki tarjoaa hyvää mieltä ja kehoa virkistävää yhdessäoloa.

Skumppajooga

Joogaa skumppalasillisen kanssa. Skumppajooga sopii kaikille, olipa jooga jo ennestään tuttua tai ei. Hauskaa, mieleenpainuvaa ja virkistävää!

Kalja- / siideri- / lonkerojooga

Yksityistunti joogaa yhdistettynä lempijuomaasi ja hyvään seuraan. Joogahetki tarjoaa hyvän mielen ja virkistävää yhdessäoloa.

Katso kaikki palvelut ja hinnat:

Yoga at Home
bottom of page