top of page

PALVELUT

MUUT PALVELUT

X°Cryo- huippukylmähoito

Suomessa kehitetty ja valmistettu X°Cryo- huippukylmähoito on suunniteltu käytettäväksi ihon, nivelten ja lihasten paikallisiin hoitoihin eri puolille kehoa. Sähkökäyttöisen X°CRYO-hoitolaitteen toiminta perustuu ainutlaatuinen teknologiaan, jolloin ihon pintakudos voidaan jäähdyttää nopeasti. Hoidettavalle alueelle saadaan aikaan ns. thermoshokki turvallisesti ilman paleltuman tai muiden sivuvaikutusten vaaraa. Hoidon hyödyt voidaan maksimoida juuri halutulle kehon alueelle erilaisten vaihtopäiden avulla.

Saatavana vain Kouvolassa.

Neurosonic

Neurosonic vaikuttaa kehon kautta rauhoittavasti autonomiseen hermostoon ja mieleen. Neurosonicin käytön aloittamisen jälkeen stressaantunut ihminen pystyy nukahtamaan helpommin ja yölliset, valvomista aiheuttavat heräämiset, vähenevät tai loppuvat kokonaan. Ihminen rauhoittuu ja nukahtaminen helpottuu. Edesauttaa kokonaisvaltaista palautumista. Neurosonic rentouttaa kehoa tehokkaasti.

 

Valittavissa rentouttava-, aktivoiva- tai palauttava-ohjelma.

Saatavana vain Kouvolassa.

Brain Relief® - syvärentouttava kosketushoito

Suomessa kehitetty syvärentouttava kosketushoito. Musiikkiin integroitu hoito on vaikuttava, lempeä ja tehokas. Se auttaa pitkittyneen stressin katkaisussa ja tasapainottaa sekä kehoa että mieltä. Hoito tehostaa aineenvaihduntaa ja kehon nestekiertoa.

Personal training -palvelu

Personal training -palveluun kuuluu henkilökohtainen ja yksilöllisesti muokattava ohjauskäynti PT:n kanssa, esim. opastus kuntosalilaitteiden käyttöön, yksilöllisen kotitreenin suunnittelu tai liikunnallisen ulkoiluhetken vietto. Valittavissa 30 min tai 60 min.

InBody-kehonkoostumusmittaus

InBody-mittauksella selvitetään kehosi ja kehityksesi tila. Nopeassa mittauksessa selviää kehosi lihaksen, rasvan ja veden määrät jaoteltuna kehon eri osiin. Mittausmenetelmän etuina ovat turvallisuus, nopeus, edullisuus, luotettavuus ja helppous.

 

InBody-kehonkoostumusmittaus sisältää mittauksen sekä mittaustulosten läpikäymisen.

Katso kaikki palvelut ja hinnat:

Terveys

Pehmeä-Paratiisi-hi-res-9.jpg
bottom of page