top of page

PALVELUT

HIERONNAT

Stressiniskahieronta

Niska-hartiaseudun ja koko yläselän jännityksiä ja kireyksiä poistava hieronta. Hieronnassa yhdistellään klassisen hieronnan menetelmiä, akupistehoitoja ja passiivisia venytyksiä. Rentouttaa tehokkaasti!

 

Stressiniskahieronta on saatavilla myös lämpöhoidolla, jossa yhdistetään klassisen hieronnan menetelmiä, akupistehoitoja sekä lämpöä tuottavia ja stressiä poistavia elementtejä.

Thaimaalaiset hieronnat ja jooga

Thaimaalaiset hieronnat lievittävät stressiä, lisäävät energiaa, parantavat liikeratoja ja suorituskykyä. Thaihieronnoissa keskitytään kehon kipupisteisiin erilaisin hierontaottein.

 

Meiltä mm. jalkahieronnat, thaijoogat, thaijoogahieronnat, yrtti-nyytti kasvohoidot, yrttinyyttihieronnat ja kuumakivihieronnat.

Imukuppihieronta

Imukuppihieronta on vanha kiinalainen ja länsimainen hoitomuoto, joka on ollut osa sekä kiinalaista että länsimaista lääketiedettä jo satoja vuosia. Imukuppihieronnassa eli kuivakuppauksessa kuppien hoitava vaikutus perustuu alipaineeseen. Kuppeja liu'utetaan ihoa pitkin tai pidetään paikoillaan ja alipaine antaa tilaa kudoksiin ja liikkuvuus lisääntyy. Hieronta rentouttaa ja auttaa lihasjännityksen poistoon, aktivoi aineenvaihduntaa ja lymfanestekiertoa sekä vilkastuttaa verenkiertoa ja auttaa kuona-aineiden ja nesteiden sekä kosmeettisen selluliitin poistossa.

 

Meiltä imukuppihierontahoitoja mm. hartioille, selälle, käsille, päänalueelle ja koko vartalolle.

Raskausajan hieronnat

Raskausajan palveluihin meiltä esim. klassisia hierontoja lämpö- ja/tai kylmähoitoa hyödyntäen tai tavallinen klassinen hieronta, jossa otamme huomioon odottajan voinnin ja toiveet. Intialainen päähieronta myös saatavilla muokattuna odottajalle sopivaksi muokattuna. Hieronnat lievittävät stressiä, rentouttavat ja rauhoittavat oloa!

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa.

Saatavilla 25 min, 60 min tai 90 min. Klassiseen hierontaan voi yhdistää myös muita hoitoja.

SUOSITTU

Terveys

Katso kaikki palvelut ja hinnat:

Selän-hierontaa.jpg
bottom of page