top of page

KOTIKUTSUT

Pehmeän Paratiisin kotikutsut voit järjestää ystävillesi (2-6 hlö), jolloin tulemme tekemään kutsujen emännän kotiin hierontaa tai hemmotteluhoitoja. Kutsuilla tarjoillaan emännän toiveen mukainen, ravintolakokin valmistama illallinen. Lisäksi kutsujen vieraat pääsevät vuorotellen valitsemaansa hemmotteluhoitoon tai klassiseen hierontaan. 20min tai 30min hemmotteluhoidon voi valita joko kasvoille, käsille tai jaloille.

Kokonaishinta 20min hoidolla 50e/hlö ja 30min hoidolla tai hieronnalla 60e/hlö
 


Kotikutsut voidaan järjestää myös ilman ruokailua 4-12 osallistujalle. Valittavissa tällöin on 30min klassinen hieronta/hemmotteluhoito kasvoille, käsille tai jaloille tai 60min klassinen hieronta.

Kutsujen hinta 30min 30e/hlö ja 60min 50e/hlö

 

Tarjoamme myös kahden hengen luksuskutsupaketteja, joka sisältää kolmen ruokalajin illallisen (liha/kasvisvaihtoehdot) sekä 60min hemmottelevan ruusuterapiahieronnan / kuumakivihieronnan / suklaahieronnan, intialaisen päähieronnan tai 60min klassisen hieronnan / stressiniskahieronnan.

Luksuspaketin hinta kahdelle 250e
 


 

Luksuskutsupaketteja myydään myös neljälle hengelle. Paketti sisältää 60min hemmottelevan ruusuterapiahieronnan / kuumakivihieronnan / suklaahieronnan tai 60min klassisen hieronnan / stressiniskahieronnan.

Luksuspaketin hinta neljälle 250e

 

Illallinen 2-6 hlö:lle
Kuumakivihieronta
Herkulliset jälkiruoat
Rentouttava hieronta
Maittavat alkuruoat
Romanttinen illallinen
bottom of page